Illu_parking-1

APCOA PARKING Belgium is een 100% dochtermaatschappij van de APCOA Parking Group. Anno 2016 beheert de APCOA Group in 12 Europese landen méér dan 1,3 miljoen parkeerplaatsen op ongeveer 7500 locaties. Met een jaarlijkse verkoop van zowat 150 miljoen tickets, zowel ‘on-street’ (het ‘voorafbetaald parkeren’) als ‘off-street’ (het ‘achterafbetaald parkeren’) en 4900 voltijdse medewerkers is de APCOA Group veruit Europees marktleider.

Met méér dan 40 jaar ervaring in de parkeermanagement branche weten wij als géén ander dat elke investeerder het maximale rendement uit zijn parking wenst te halen. Elk project is uniek en noodzaakt een individuele, flexibele en niet in het minst creatieve aanpak. Alle parkings bieden een klantgerichte service en worden beheerd op basis van maatwerk contracten. Binnen de groep worden regelmatig nieuwe parkeerconcepten en diensten ontwikkeld die met succes worden toegepast. De individuele landenorganisaties kunnen gebruik maken van elkaars expertise, waardoor opdrachtgevers profiteren van het uitgebreide internationale netwerk van kennis en ervaring op gebied van parkeren.

Daarnaast doet het bedrijf ook controle op betalend parkeren en blauwe zone in grootsteden zoals Antwerpen, Leuven, Tienen en Vilvoorde, maar evengoed in kleinere, doch minstens even belangrijke steden en/of gemeenten zoals Lokeren, Merelbeke, Anderlecht, … . APCOA PARKING Belgium onderscheidt zich in de markt door het aanbieden van zowel publieke diensten “straatparkeren” als publiek en/of private diensten “garageparkeren”. Het bewaken van een harmonie tussen beide opdrachten is onze kerntaak.

 

 

Beheer van 1 miljoen Parkeerplaatsen in 12 landen op 7.500 locaties

 
0
Aantal jaren actief
0m
Bedrijfsfinanciering
0,5k +
Aantal werknemers
0m
Jaarlijkse verkoop parkeertickets