Hand_tel_parking4411

Casus 1: Parkeervouchers als beloning voor winkelaankopen bij de lokale handelaar

Een handelaar of retailer wil zijn klanten belonen en motiveren om bij hem/haar te komen shoppen in steden of gemeenten waar betalend parkeren van toepassing is. Hij of zij koopt via de website van Gift2Give parkeervouchers aan en drukt deze af op papier of een poster of stelt deze code beschikbaar via zijn/haar tablet in de winkel.

De klant kan deze voucher in de 4411-app gebruiken om zijn/haar parkeertijd te betalen door de code te scannen via de camera van de smartphone of door op de digitale voucher die hij/zij ontvangen heeft per e-mail te drukken via de smartphone. Vervolgens wordt de parkeerapplicatie geopend of geactiveerd om te downloaden.

 

Een hotelier wil zijn/haar logies belonen met parkeervouchers (in functie van aantal overnachtingen) zoals een cadeaubon. Hiervoor koopt hij/zij digitale parkeervouchers aan via de website van de stad, gemeente, parkeerconcessionaris, mobiele parkeeraanbieder of Gift2Give. Deze worden per e-mail verstuurd. De hotelier kan deze afdrukken op papier, per e-mail doorsturen aan de persoon die hij/zij wil belonen of stelt de code ter beschikking via zijn/haar tablet in het hotel. De ontvanger kan deze vouchers in de 4411-app gebruiken om zijn/haar parkeertijd te betalen door de code te scannen via de camera van de smartphone of door op de digitale voucher die hij/zij ontvangen heeft per e-mail te drukken via de smartphone. Vervolgens wordt de parkeerapplicatie geopend of geactiveerd om te downloaden.